کپچر (CAPTUR)

رنو CAPTUR، به عنوان یک خودروی شهری، ترکیبی از یک کراس اوور و هاچ بک بوده و در کلاس خود، یکی از گرانترین محصولات در بازار خودروی ایران به حساب می آید. رنو کپچر با گردآوری ویژگی های یک خودروی شاسی بلند و یک هاچ بک شهری، توانسته به خوبی در دل مخاطبین جا باز کند. کپچر یک خودروی جادار و شکیل و در عین حال با مصرف سوخت پایین، می تواند هم برای مصارف شخصی یا خانوادگی مورد استفاده قرار گیرد.

رنو کپچر به عنوان یک فرانسوی قد بلند از جمله افتخارات واردات خودرو توسط کمپانی های ایرانی است. از بارزترین ویژگی های این خودرو که منجر به محبوبیت آن و عدم فراموشی آن مثل بسیاری از خودروهای وارداتی شده اند می توان به طراحی جذاب، فضای داخلی جادار، مصرف سوخت پایین و جوان پسند بودن آن اشاره کرد.

توضیحات تکمیلی رنو کپچر

کپچر (CAPTUR) به معنای تسخیر، یک نام گیرا و حساب شده برای خودروی همه پسند رنو محسوب می شود. رنو کپچر در سال ۲۰۱۱ از یک اولیه بود و دو سال بعد در نمایشگاه ژنو رونمایی و چندماه بعد از آن نیز در بازارهای اروپایی به فروش رفت. رنو کپچر از بدو ورود به بازارهای جهانی افتخارات مختلفی را نیز از آن خود کرده است. رکورد فروش بیش از ۱۰۰۰ دستگاه در تنها هفت دقیقه، کسب عنوان پرفروش ترین خودروی اروپا در کلاس کراس اورهای شهری به مدت چهار سالی پیاپی و افتخار سومین خودروی پرفروش اروپا پس از نیسان جوک و رنو داستر از نقاط روشن کارنامه ی این خودروی فرانسوی هستند.

از دیگر دستاوردهای کپچر می توان به کسب ۵ ستاره ایمنی، اس یو وی سال ۲۰۱۵، خودروی سال ۲۰۱۴ کره جنوبی، دستیابی به ۹۰ درصد قدرت موتور در دنده ۱ و فروش بسیار بالای آن در دوره های مختلف اشاره کرد. رنو کپچر راه خود را نه فقط در اروپا که در برزیل، هند، روسیه و ایران نیز به خوبی باز کرده است. کپچر هم اکنون بعنوان یک خودروی وارداتی از طریق اسپانیا وارد بازار خودرویی ایران می شود، که در سال ۲۰۱۵ با قیمت پایه ۹۶ میلیون تومان و آخرین مدل آن یعنی مدل ۲۰۱۸ نیز توسط شرکت نگین خودرو وارد می شود که قیمتی تقریبا دو برابر پیدا کرده است.

طراحی رنو کپچر

کپچر تحت سرپرستی “لارنس ون دن آکر” طراح نام آشنای بین المللی طراحی و پیاده سازی شده است. کپچر در پلتفرم، با همتای فرانسوی خود یعنی رنو کلیو (Clio) مشترک است. همین موضوع نیز سبب شده است تا در نمای ظاهری شباهت هایی با این خودرو داشته باشد، اما استفاده از خطوط و منحنی های جذاب موجب شده تا رنو کپچر کمی چشم نواز تر از کلیو به نظر برسد.

مشخصات ایمنی و آپشن های کپچر

همانطور که در لیست افتخارات رنو کپچر عنوان کردیم، این خودرو با کسب پنج ستاره در آزمون تصادف سازمان یورو انکپ (EURO NCAP) از لحاظ ایمنی، خودرویی تضمین شده است. همچنین کپچر با بهره مندی از ترمز های کاسه ای قوی و پیشرفته و به کمک اصول مهندسی، با بهره گیری از سیستم تعلیق بسیار مناسب توانسته است از هر جهت در آزمون های ایمنی سربلند بیرون بیاید. تا جایی که این خودرو در گرفتن استانداردهای ایمنی با خودروی پژو ۲۰۰۸ که یکی از سردمداران ایمنی است رقابت می کند.

برخی از دیگر امکانات و تجهیزات ایمنی رنو کپچر می توان به ترمزهای ضدقفل (ABS) ، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، سیستم ترمز کمکی (EBA)، قلاب های ISOFIX مختص صندلی کودک و قفل مرکزی اشاره کرد که در کنار چهار کیسه هوا، ایمنی سرنشینان را ضمانت می کنند.

kiarash وب‌سایت

نظرات بسته شده است.